Divendres, 31 març 2023
16 C
La Llagosta

L’acte central del 25N a la Llagosta comptarà amb la monologuista Pamela Palenciano

Aquest dissabte tindrà lloc l’acte central de la programació del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones. El Centre Cultural serà l’escenari de la lectura del manifest i de l’actuació de la monologuista i activista feminista Pamela Palenciano, que portarà el seu monòleg No solo duelen los golpes. L’acte començarà a les 18.30 h.

El manifest d’aquest any fa una especial incidència en la tasca que hem de fer homes i dones per eradicar la violència masclista. La lectura anirà a càrrec de la regidora d’Igualtat, Conchi Jiménez. Tot seguit, les persones que assisteixin a l’acte podran veure No solo duelen los golpes. Es tracta d’un monòleg teatral on Pamela Palenciano proposa, des d’una experiència de parella en la que va viure maltractaments, abusos i sotmetiment al poder i a la violència de la masculinitat patriarcal, una mirada al tipus de relacions que mantenim en el marc de patriarcat, construint-les i patint-les.

L’entrada al acte és gratuïta i no cal invitació prèvia. L’aforament és limitat.

Aquí teniu un enllaç a una de les actuacions de Pamela Palenciano.

Publicitat

Publicitat

Més notícies