Diumenge, 28 abril 2024
15.4 C
La Llagosta

L’Ajuntament ja té enllestida la programació del 25N

La programació del 25N, Dia internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes es desenvoluparà a la Llagosta al llarg del mes de novembre. L’Ajuntament ha preparat activitats per a totes les edats.

Aquest any, la lectura del manifest es farà el mateix dia 25 de novembre, serà a les 10 del matí a Can Pelegrí. L’acte anirà acompanyat de la inauguració d’un mural col·lectiu que s’elaborarà durant el taller en relació a les cures que tindrà lloc els dies 9 i 23 de novembre.

El taller en relació a les cures vol ser un espai perquè les dones puguin parlar sobre les cures, què implica per a elles i trobar punts en comú per tal de poder construir el mural col·lectiu. Les dues sessions estaran dinamitzades per l’artista Marta Bellheví. El taller és gratuït i les inscripcions es poden fer a Can Pelegrí o al web www.llagosta.cat/tallercures. Les sessions del 9 i 23 de novembre es faran de 17.30 a 20.30 h a Can Pelegrí.

Durant diversos dies s’instal·larà un punt lila i multicolor amb informació sobre violència de gènere i sobre el programa d’activitats preparat al nostre municipi. Els dies 13 i 17 estarà a l’Institut Marina i el dia 15 al Centre de Secundària Balmes. El dia 13 a la tarda, estarà dedicat a l’alumnat del Centre de Formació d’Adults, a l’Institut Marina.

A la Balmes, també es desenvoluparà el 14 de novembre un taller sobre noves masculinitats, que anirà a càrrec de l’associació Entre Homes. L’activitat està subvencionada pel Ministeri d’Igualtat.

El dijous 16 hi ha programat un taller d’autodefensa feminista. La classe es farà de 15 a 16.30 h al Centre Cultural. El Goshindo Ikigai Schools serà l’encarregat d’impartir el taller. Les inscripcions gratuïtes es poden fer al web www.llagosta.cat/defensapersonal.

La Biblioteca de la Llagosta se suma a la programació del Dia internacional de lluita per a l’eliminació de les violències masclistes amb dues activitats. El dia 15 a les 16.30 hores dedicarà el Club de lectura a comentar l’obra El tiempo de las moscas, de Laura Piñeiro. L’activitat anirà a cà­rrec de Conchi Fernández i es desenvoluparà a Can Pelegrí. La segona serà el dia 21, al Centre Cultural, on tindrà lloc una Hora del conte especial amb contes sobre igualtat. L’activitat començarà a les 18.15 h i està pensada per a infants a partir de 3 anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies