Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Avui se celebra el Dia de la Infància al Centre Cultural amb diverses activitats

L’Ajuntament de la Llagosta organitza avui al Centre Cultural tot un seguit d’activitats al voltant del Dia Internacional de la Infància sota el lema Diferents però iguals en el respecte.

A partir de les 17 h, hi haurà una rebuda musical i un espai per berenar, on cadascú s’ha de portar el seu menjar. Tot seguit, a les 17.45 h, es farà la presentació de la jornada i es posarà en escena l’obra de teatre participatiu Likes. L’acte finalitzarà a les 18.45 h amb un taller de màgia obert a tots els nens i les nenes que s’apropin fins al Centre Cultural i es faran altres jocs.

El regidor d’Infància de l’Ajuntament de la Llagosta, Fran Ruiz, ha explicat que amb el lema d’aquest any “es vol conscienciar que tots els infants són iguals davant de tots, sense importar la seva ètnia, la seva situació cultural, social,… Tots són nens i nenes que els adults hem d’acompanyar i ajudar-los a tenir un món millor”. Ruiz ha dit que volen convidar a tothom a participar a l’activitat d’aquesta tarda i “fer un dia meravellós per passar una estona en família, on tothom pugui participar i col·laborar”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies