Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Aquest cap de setmana arriba una nova edició del 3 DE TEATRE

El teatre serà el gran protagonista aquest cap de setmana a la Llagosta amb una nova edició del festival 3 DE TEATRE, que ha preparat l’Ajuntament amb la col·laboració de la Diputació. La programació consta de quatre espectacles i d’una exposició. El Centre Cultural i la plaça d’Antoni Baqué seran els escenaris de les representacions, mentre que la Biblioteca acull una mostra sobre llegir el teatre.

L’Ajuntament de la Llagosta organitza aquesta setmana una nova edició del festival 3 DE TEATRE. El gruix d’actes es desenvoluparà divendres, dissabte i diumenge. A més, fins demà dissabte, es pot visitar a la Biblioteca de la Llagosta l’exposició Llegir el teatre.

Avui, el Centre Cultural acollirà a partir de les 20 hores un monòleg a càrrec de Miguel Ángel Marín. L’humorista ja va actuar amb gran èxit durant la Festa Major passada. L’entrada és gratuïta.

Demà dissabte, la companyia Teatre Mòbil protagonitzarà l’espectacle familiar Cösmix a partir de les 12 hores a la plaça d’Antoni Baqué. Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants arriben a l’escenari programats per fer riure a tothom.

També demà dissabte, es representarà a les 20 hores al Centre Cultural l’obra Mala broma. Es tracta d’una comèdia negra que posa al límit als seus personatges.
Un retrobament de dos vells amics serveix per preguntar-se precisament sobre aquests límits. Els de l’amistat, el de l’amor… però, sobretot, els de l’humor. Un d’ells ja ha triom­fat com a humorista però l’altre, en canvi, ha fracassat com a periodista. Els dos fan una juguesca al voltant d’un tema que els apassiona: els límits de l’humor. Serà capaç el periodista de fer la broma més forta que pugui imaginar a la seva dona? Quins són els límits de l’humor? De què no podem fer mai broma? O de qui no ens podem riure mai? L’obra és una comèdia de Jordi Casanovas de 85 minuts de durada. La direcció va a càrrec de Marc Angelet amb Ernest Villegas, Anna Sahun i Òscar Muñoz com a actors.

Finalment, diumenge, a les 20 hores, al Centre Cultural, es podrà veure Escenes d’un matrimoni, un text d’Ingmar Bergman, de la companyia Nexus Europa. Es tracta d’una obra en català de dues hores de durada protagonitzada pels actors Armand Villen i Berta Giraut sota la direcció escènica de Marta Gil. La sinopsi de l’espectacle avança que Johan i Marianne porten un matrimoni aparentment perfecte. Al principi Marianne és una advocada matrimonial amb èxit, i Johan, que supera els 40, és un respectat científic en una institució de prestigi. Tenen dues filles. Tots dos semblen persones amb una gran capacitat reflexiva, però l’espectador necessita entendre la seva felicitat, com funcionen en detall, i no només amb la seva relació de parella. L’obra reflexiona sobre les relacions de parelles, per tant les relacions humanes en un format íntim que colpeix a l’espectador.

Les entrades anticipades per a aquestes dues darreres obres es poden adquirir per 9 euros a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania, a l’edifici de l’Ajuntament. El mateix dia dels espectacles, el preu serà de 12 euros i les entrades estaran disponibles al Centre Cultural.

Publicitat

Publicitat

Més notícies