Dimarts, 28 novembre 2023
13.3 C
La Llagosta

Ja es poden adquirir les entrades per al 3 DE TEATRE

Ja es poden comprar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania de l’Ajuntament de la Llagosta les entrades per a les dues obres de pagament de la propera edició del festival 3 DE TEATRE. El preu de les entrades anticipades és de 9 euros. El mateix dia dels espectacles, el preu serà de 12 euros i les entrades estaran disponibles al Centre Cultural.

L’Ajuntament de la Llagosta organitzarà del 9 a l’11 de novembre una nova edició del 3 DE TEATRE. Les dues obres de pagament seran Mala broma, que es representarà el dia 10 a les 20 hores i Escenes d’un matrimoni, que es podrà veure el dia 11 a les 20 hores.

El gruix d’actes d’aquesta nova edició del 3 DE TEATRE es desenvoluparà del 9 a l’11 de novembre. A més, des del 5 fins al 10 de novembre, es podrà visitar a la Biblioteca de la Llagosta l’exposició Llegir el teatre.

El Centre Cultural acollirà el 9 de novembre a partir de les 20 hores un monòleg a càrrec de Miguel Ángel Marín. L’humorista ja va actuar amb gran èxit durant la Festa Major passada. L’entrada és gratuïta.

El dia 10, la companyia Teatre Mòbil protagonitzarà l’espectacle familiar Cösmix a partir de les 12 hores a la plaça d’Antoni Baqué. Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants arriben a l’escenari programats per fer riure a tothom.

També el dia 10, es representarà a les 20 hores al Centre Cultural l’obra Mala broma. Es tracta d’una comèdia negra que posa al límit als seus personatges. La direcció va a càrrec de Marc Angelet amb Ernest Villegas, Anna Sahun i Òscar Muñoz com a actors.

Finalment, el dia 11, al Centre Cultural, es podrà veure Escenes d’un matrimoni, un text d’Ingmar Bergman, de la companyia Nexus Europa. Es tracta d’una obra en català de dues hores de durada protagonitzada pels actors Armand Villen i Berta Giraut sota la direcció escènica de Marta Gil.

El festtival 3 DE TEATRE és organitzat per l’Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració de la Diputació de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies