Dissabte, 02 març 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Ajuntament ha renovat la zona infantil del carrer de Pablo Picasso

La zona infantil del carrer de Pablo Picasso té nous elements de jocs. L’espai té ara un rocòdrom de dues peces, una caseta de fusta i un parell més de jocs per als més petits. El ferm, de cautxú, també s’ha renovat completament i s’ha duplicat la zona dedicada al parc infantil. Aquesta actuació ha suposat una inversió de 23.367,02 euros.

La remodelació del parc infantil de Pablo Picasso se suma a altres actuacions realitzades en els darrers mesos en aquesta via pública. Al mes de setembre es van fer unes obres per solucionar uns problemes de filtracions que patia el pàrquing situat a sota del carrer. Una mica abans, també es va reparar tota la zona de seients que hi ha en el lateral que dona a l’Escola les Planes, que travessa el carrer d’una punta a l’altra.

Publicitat

Publicitat

Més notícies