Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Tret de sortida a la Festa Major amb el pregó de Los Mojinos Escozíos

Los Mojinos Escozíos ha protagonitzat el tret de sortida de la Festa Major de la Llagosta amb el pregó de la festivitat 2018 des del balcó de l’Ajuntament. El grup de música va fer embogir a la ciutadania llagostenca a la plaça d’Antoni Baqué i, posteriorment, amb el concert a l’espai del Centre Cultural amb la seva actuació.

L’alcalde, Óscar Sierra, ha estat l’encarregat de cedir la paraula al grup de música per tal de donar per iniciada oficialment la Festa Major de 2018. L’inici del pregó va ser liderat pel cantat Miguel Ángel Rodríguez El Sevilla, que va admetre que va viure prop d’un any i mig a la nostra localitat. Tot i que, El Sevilla va cedir el estimoni al membre de Los Mojinos Escozíos i veí de la Llagosta, Chicho Artero. “Jo ja els vaig dir que el pregó l’havia de fer jo perquè aquest és el meu poble”, va remarcar Chicho Artero, que va recordar els anys dels seus inicis a la Llagosta i de les seves vivències al municipi.

Un cop es va acabar el pregó, Los Mojinos Escozíos van saludar a membres d’Aspayfacos. Posteriorment, prop de la una de la matinada van fer el concert de Festa Major a l’escenari del Centre Cultural, que es va omplir de gom a gom.

Publicitat

Publicitat

Més notícies