Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil estrena nou uniforme i Manuel Muñoz rep un reconeixement

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Llagosta ha estrenat per la Festa Major de la Llagosta els nous uniformes. L’acte de presentació dels nous uniformes s’ha fet aquest dissabte al matí a la porta de l’edifici administratiu de l’Ajuntament, que ha comptat amb membres de Protecció Civil; el sergent cap de la Policia Local, Santiago Villalba; el regidor de Seguretat Ciutadana i Protecció Civil, Mariano García, i l’alcalde de la Llagosta, Óscar Sierra.

El nou uniforme canvia el disseny de l’anterior vestimenta i, principalment, es caracteritza per un color taronja més fosc a la part superior de la samarreta i d’una franja enmig amb quadrats de color taronja. “Amb aquest canvi, s’evitaran les confusions amb els companys de la Brigada Municipal”, ha admès el president de l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Llagosta, Manuel Muñoz.

Reconeixement a Manuel Muñoz

Durant l’acte de presentació del nou uniforme de Protecció Civil, l’Ajuntament ha reconegut al president de l’Associació de Voluntaris, Manuel Muñoz, amb el lliurament d’una placa commemorativa pels seus 30 anys de treball, dedicació i entrega. “No m’ho esperava i ha estat una gran sorpresa. Per a una persona que porta 30 anys vinculat a Protecció Civil fent tasques de prevenció, i moltes altres, és molt il·lusionant”, ha dit Muñoz.

L’alcalde ha estat l’encarregat de lliurar-li la placa, reconeixent i agraint la tasca d’anys de dedicació. “Són 30 anys de voluntari, que són molts. Són persones que no cobren res i cada dia que se’ls necessita allà hi són. Ens hem de treure el barret per la tasca que fan”, ha destacat l’alcalde.
Els companys de Protecció Civil han lliurat una insígnia al mèrit de Protecció Civil per portar 30 anys al cos civil. El sergent cap de la Policia Local, Santiago Villalba, li ha fet entrega.

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de la Llagosta realitza taques de serveis preventius i emergències, tant a la població com fora d’ella. Forma part de la Coordinadora Vallesana de Protecció Civil. Actualment, el cos civil llagostenc compta amb deu membres.

Publicitat

Publicitat

Més notícies