Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Ja està disponible l’APP de la Festa Major 2018, amb tota la programació d’activitats

La Festa Major torna a tenir una aplicació de telèfon mòbil pròpia. A més de la programació d’activitats, l’APP ofereix l’emplaçament de cada acte, enllaços a les xarxes socials relacionades amb la Festa Major i informació dels possibles canvis que es puguin anar produint. Aquesta és la segona vegada que l’Ajuntament de la Llagosta posa a disposició de la ciutadania aquesta eina, que està disponible per a les plataformes Android i iOS amb el nom de FM LA LLAGOST A 2018. Aquelles persones que tinguin instal·lada l’aplicació de la Festa Marjor de l’any passat només cal que facin una actualització de la mateixa.

L’APP continua amb la mateixa línia iniciada el 2017, incorporant les publicacions que es facin als perfils municipals de Facebook, Twitter i Instagram sobre la Festa Major, que es podran visualitzar al dispositiu mòbil sense necessitat de tenir un perfil propi.

Per a aquelles persones que s’estimin més consultar la programació en paper, l’Ajuntament ha publicat el llibret amb les activitats que organitzen les entitats de la nostra localitat i el propi Ajuntament. A les pàgines centrals es pot trobar un programa de butxaca amb la informació principal de cada acte. A les pàgines 14 i 15 d’aquest 08centvint també es publica tota la programació de la Festa Major 2018. Un altre punt de consulta es troba al tòtem informatiu instal·lat al costat de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies