Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Ja estan reparades totes les porteries de la zona esportiva de la plaça d’Europa

L’Ajuntament de la Llagosta ja ha canviat les dues porteries de la zona esportiva situada al costat de la plaça d’Europa que encara estaven malmeses. El Consistori ha invertit 2.988,70 euros. Amb aquesta actuació, aquesta zona esportiva ja està del tot reparada. El passat mes de març ja es van canviar les altres dues porteries d’aquesta pista deportiva.

Les persones que vulguin practicar esport tenen a la seva disposició al costat de la plaça d’Europa dues pistes amb les seves porteries i dues pistes amb cistelles per jugar a bàsquet. L’espai també disposa d’elements per fer gimnàstica, pensats especialment per a gent gran. També hi ha zones d’aquest tipus a la plaça de la Sardana i a la plaça d’Anna Frank.

La Llagosta disposa d’altres espais a l’aire lliure per a la pràctica de l’esport. Al Parc Popular hi ha la zona multiesportiva que es va estrenar a la tardor de l’any passat. D’altra banda, durant aquest mes de juliol, de dilluns a divendres, estan oberts els patis de les escoles Les Planes i Joan Maragall.

Altres modalitats que es poden practicar lliurement a zones habilitades són l’skate i la petanca. Les dues zones estan situades al Parc Popular.

Publicitat

Publicitat

Més notícies