Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

Max Pedrola, campió d’Espanya de gimnàstica artística

El llagostenc Max Pedrola, de 15 anys, s’ha proclamat campió d’Espanya de gimnàstica artística masculina nivell N4. El campionat es va disputar el cap de setmana a Guadalajara i Max Pedrola va ser un dels gimnastes més destacats del Club Natació Granollers.

Pedrola va aconseguir penjar-se tres medalles d’or: una per equips i dues individuals, la primera en la prova de barra i la segona a l’exercici de terra. El llagostenc porta ja set anys fent gimnàstica artística amb el Club Natació Granollers.

L’any passat, Max Pedrola ja va aconseguir un subcampionat d’Espanya a Valladolid amb dues medalles, una d’or en la categoria de barra i una de bronze en salt. Aquest any ha fet una bona progressió assolint tres medalles d’or i proclamant-se campió d’Espanya.

Publicitat

Publicitat

Més notícies