Max Pedrola, campió d’Espanya de gimnàstica artística

0
64

El llagostenc Max Pedrola, de 15 anys, s’ha proclamat campió d’Espanya de gimnàstica artística masculina nivell N4. El campionat es va disputar el cap de setmana a Guadalajara i Max Pedrola va ser un dels gimnastes més destacats del Club Natació Granollers.

Pedrola va aconseguir penjar-se tres medalles d’or: una per equips i dues individuals, la primera en la prova de barra i la segona a l’exercici de terra. El llagostenc porta ja set anys fent gimnàstica artística amb el Club Natació Granollers.

L’any passat, Max Pedrola ja va aconseguir un subcampionat d’Espanya a Valladolid amb dues medalles, una d’or en la categoria de barra i una de bronze en salt. Aquest any ha fet una bona progressió assolint tres medalles d’or i proclamant-se campió d’Espanya.

Publicitat