Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Max Pedrola, subcampió d’Espanya N3 de gimnàstica artística

Max Pedrola. Fotografia: Real Federación Española de Gimnasia.

El llagostenc Max Pedrola, de 14 anys, s’ha proclamat subcampió d’Espanya del nivell N3 de gimnàstica artística masculina. El campionat va tenir lloc el cap de setmana a Valladolid i Pedrola va ser un dels gimnastes destacats del seu club, el Natació Granollers.

Max Pedrola porta ja sis anys fent gimnàstica artística al club de Granollers i aquesta temporada ha estat una campanya per emmarcar. A Valladolid, Pedrola va participar amb èxit assolint dues medalles, un or en la categoria de barra i un bronze en salt. La puntuació total de les categories va proclamar el llagostenc com a nou subcampió d’Espanya N3.

La temporada ha estat satisfactòria per al llagostenc en l’àmbit estatal i també català, ja que en els Campionats de Catalunya ha estat el millor. Pedrola va imposar-se a les tres fases del català i va proclamar-se campió de Catalunya N3 en la fase final.

Publicitat

Publicitat

Més notícies