Dissabte, 20 juliol 2024
26.4 C
La Llagosta

Júlia Quintana guanya el Concurs de Cartells de la Festa Major 2018

Júlia Quintana Tissier, de 20 anys i veïna de Martorelles, ha guanyat el Concurs de cartells de la Festa Major 2018. Quintana ha pres part al concurs amb el pseudònim Pavi i ha rebut 529 vots, d’un total de 697. El veredicte del Concurs de cartells s’ha fet aquesta tarda a la sala de plens de l’Ajuntament de la Llagosta.

Júlia Quintana, que és estudiant de Belles Arts, ha presentat una il·lustració, que destaca un dels gegants de la Colla Gegantera de la Llagosta, la Torradeta, entre altres personatges representants, com ara de les entitats de les Llagostes de l’Avern o el Ball de Gitanes. “Conec bastant els gegants de Martorelles i ja havia coincidit amb la colla llagostenca en una trobada. A més, vaig buscar informació sobre la localitat”, ha admès Quintana, que s’ha mostrat satisfeta que el seu cartell sigui la imatge de la Festa Major 2018. La guanyadora s’ha endut 500 euros.

El segon cartell amb més vots ha estat de Jackson Barbosa, de la Llagosta, amb 127 vots, que ha guanyat 200 euros; i el tercer cartell, de Jaume Gubianes, de Navàs, amb 41 vots, 100 euros.

El procés de votació ha registrat un total de 697 vots, 641 d’aquests han estat mitjançant la pàgina web i 56, en votacions en l’urna de l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. Enguany ha pujat el nombre de vots respecte l’edició passada, amb 42 vots més. El regidor de Cultura, Mariano García, que ha lliurat els premis ha remarcat l’augment de vots. “Estem molt contents perquè hi hagut més participació que l’any passat i això vol dir que anem per la bona línia”, ha destacat el regidor.

En l’acte de lliurament dels premis també hi havia la regidora de Serveis Socials, Antonia Illescas.

Publicitat

Publicitat

Més notícies