Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

La Nit de Sant Joan va cremar part d’un solar a prop de la riera Seca

La Nit de Sant Joan a la Llagosta es va saldar amb un incendi al solar situat entre l’avinguda del Primer de Maig, el carrer de la riera Seca i el passeig del Pintor Sert. El foc va ser controlat ràpidament per la Policia Local, l’Associació de voluntaris de Protecció Civil de la Llagosta, els Bombers de la Generalitat i els voluntaris de l’Associació de Defensa Forestal. Fins al lloc dels fets també es va traslladar un helicòpter dels Bombers. A més, durant la revetlla també van cremar un parell de papereres.

Entre les 20 h del dia 23 fins a les 7 h del dia 24, a l’ambulatori de la Llagosta només es va atendre un infant per cremades lleus.

La Revetlla popular dels Volats

La colla dels Volats va organitzar una Revetlla popular amb una molt bona acollida al Parc Popular. L’entitat va posar taules per al sopar, va oferir música, servei de bar i el ball del fanalet. Al recinte firal, les Llagostes de l’Avern van oferir una xocolatada popular i van cremar la foguera de Sant Joan amb la Flama del Canigó, que van portar des de Mollet.

Publicitat

Publicitat

Més notícies