Dilluns, 20 març 2023
15.6 C
La Llagosta

Volats i Les Llagostes de l’Avern organitzen actes populars la Nit de Sant Joan

La Nit de Sant Joan se celebraran dues revetlles a la Llagosta. El Parc Popular acollirà la Revetlla organitzada pels Volats i el recinte firal la Foguera de Sant Joan de la colla de diables Les Llagostes de l’Avern.

Les Llagostes de l’Avern tornaran a encendre la Foguera amb la Flama del Canigó, però en aquesta ocasió la portaran directament en cotxe des de Mollet, sense fer l’habitual trajecte a peu. Al voltant de les 19 h, la colla de diables començarà a repartir la xocolatada i està previst encendre la Foguera a les 21 h. La novetat d’aquest any serà la incorporació de focs artificials a l’esdeveniment.

Pel que fa a la Revetlla popular dels Volats començarà a 20.30 h. L’entitat ha venut tots els tiquets que tenien previst i tenen totes les taules ocupades. A més del ball del fanalet, la música i el servei de bar obert a tota la població, els Volats han preparat altres sorpreses i recomanen a les persones assistents conservar el tiquet de reserva fins la final de la festa.

Els organitzadors han previst que la zona de ball i sopar estigui limitada i lliure de petards i coets.

Publicitat

Publicitat

Més notícies