Dilluns, 26 febrer 2024
10.4 C
La Llagosta

Prop de 140 persones de la Llagosta han pres part al concurs Anar a la deixalleria té premi

Els guanyadors recollint el seu premi

139 persones de la Llagosta han participat a la cinquena edició del concurs Anar a la deixalleria té premi, impulsat pel Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Oriental. Les persones usuàries d’alguna de les 25 deixalleries comarcals i la deixalleria mòbil, gestionades pel Consorci, tenien la possibilitat de prendre part al sorteig. En total, han estat 3.753 els usuaris que hi han participat.

El Consorci havia establert dos premis, el primer de dues entrades per al Gran Premi Monster Energy de Catalunya de MotoGPTM 2018, que s’ha celebrat aquest cap de setmana, i el segon consistia en un val de 100 euros a bescanviar per compres a qualsevol establiment Bestiari. El primer premi va ser per Pedro Romero, de Montornès del Vallès, i el segon per Andrés Masero, de Santa Eulàlia de Ronçana.

Publicitat

Publicitat

Més notícies