Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Los Mojinos Escozíos seran els pregoners de la Festa Major de la Llagosta

Els membres del grup Los Mojinos Escozíos seran aquest any els pregoners de la Festa Major de la Llagosta. Los Mojinos Escozíos, amb una vinculació important amb el nostre municipi, protagonitzaran el pregó d’inici oficial de la Festa Gran el 8 de setembre i, aquell mateix dia, oferiran un concert a l’escenari situat davant del Centre Cultural.

La Comissió de la Festa Major de 2018 va celebrar ahir a Can Pelegrí la seva darrera reunió. Una desena de persones van assistir a la trobada, en la qual també van ser presents els regidors de Cultura, Mariano García, i de Joventut, Fran Ruiz. La programació de la propera Festa Major, que se celebrarà del 8 a l’11 de setembre, ja està tancada.

La Festa començarà amb humor, ja que després del pregó actuarà Jordi LP, i acabarà amb el monologuista El monaguillo. Aquest any, vindrà a la Llagosta un grup folklòric xilè i hi haurà un tribut a AC/DC. Les proves en els quals participaran les colles dels Volats i dels Saltats seran un altre dels atractius de la celebració. “Vull agrair la tasca que han portat a terme els membres de la Comissió de la Festa Major i també la col·laboració de les entitats amb l’organització de diverses activitats”, ha dit avui el regidor de Cultura, Mariano García. “Espero que la programació que hem elaborat agradi a tothom i que la Festa Major registri molta participació”, ha afegit García.

Publicitat

Publicitat

Més notícies