Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

El grup teatral The Modestos, amb els llagostencs Jorge Pérez i Carlos Lupe, farà gira pel Perú

El grup de teatre The Modestos, del qual formen part dos llagostencs, Jorge Pérez i Carlos Lupe, farà al mes de juliol una gira per Perú. Aquesta serà la primera gira internacional del grup i l’espectacle que posaran en escena serà Eau d’Impró.

La gira començarà el dia 9 de juliol i es perllongarà fins al 5 d’agost. The Modestos, que també ha actuat a la Llagosta en diverses ocasions, és un grup especialitzat en teatre d’improvisació. A més dels llagostencs Jorge Pérez i Carlos Lupe, a la gira per Perú participaran també dos actors més, Daniel Peña i David Beltrán.

La gira de The Modestos a Perú els portarà a actuar a sales de Cuzco, Lima, Arequipa i altres ciutats del país.

Publicitat

Publicitat

Més notícies