Dissabte, 01 abril 2023
16 C
La Llagosta

Ja es pot votar per escollir el cartell de la Festa Major 2018 de la Llagosta

Des d’avui i fins el 22 de juny està obert el període de votacions per escollir quin serà el cartell de Festa Major 2018 de la Llagosta. Els tres cartells finalistes es poden veure en aquest web i a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania (OAC), que són els llocs des d’on es pot votar. L’OAC està oberta de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h i dimarts i dijous, de 16 a 20 h.

Les tres obres finalistes es van donar a conèixer el passat 25 de maig. El jurat va escollir els cartells signats amb els següent pseudònims: Som la festa, Kiratsura i Pavi. L’autor o autora que es faci amb el primer premi, s’endurà 500 euros, el segon 200 i el tercer 100 euros.

La comunicació del resultat final i el lliurament de premis es realitzarà el 26 de juny a les 19 hores a la Sala de plens de l’Ajuntament.

Aquest any, s’han presentat 23 cartells al certamen, tretze més que al 2017. Al mes de setembre, durant els dies de la Festa Major, es podrà veure una exposició amb totes les obres participants.

Publicitat

Publicitat

Més notícies