Diumenge, 29 gener 2023
4.9 C
La Llagosta

L’Escola Bressol Municipal Cucutras obre el període de matriculació per al proper curs

Totes les famílies, excepte una, que han sol·licitat una plaça per a l’Escola Bressol Municipal Cucutras per al curs 2018-2019 tenen plaça garantida. Fins al 15 de juny, aquestes famílies poden realitzar la matriculació dels seus fills i filles.

A l’aula de nadons nascuts aquest any 2018, s’han cobert les set places ofertes i tan sols hi ha un infant que ha quedat a la llista d’espera. A P1, és a dir els nadons nascuts el 2017, tenen plaça els 16 infants inscrits i encara hi ha set places lliures. El mateix nombre d’infants s’han preinscrit a P2. En aquest cas, són tres les places lliures.

Durant el període de matriculació encara es reservaran les set places que hi ha per a infants amb necessitats educatives especials. Una vegada passat aquest període, si no es cobreixen aquestes places, quedaran lliures per poder matricular als nadons que estiguin en llista d’espera o aquells que es vagin incorporant al llarg del curs.

Publicitat

Publicitat

Més notícies