Dijous, 09 febrer 2023
7.8 C
La Llagosta

Arriba la quarta Mostra d’Entitats de la Llagosta

El passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre acollirà demà dissabte la celebració de la quarta Mostra d’Entitats de la Llagosta, organitzada per l’Ajuntament. La jornada es desenvoluparà entre les 17 i les 24 hores. Una trentena d’entitats mostraran a la ciutadania des dels seus estands la tasca que porten a terme al llarg de l’any. Abans de l’inici de la mostra, a les 16.45 hores, hi haurà una cercavila amb avisos pirotècnics.

Els assistents podran gaudir d’animacions teatrals, tallers, exposicions, concurs de punteria d’handbol, reportatge fotogràfic, maquillatge, sorteig de classes de ball, demostració de patinatge, música, màsters class, cercavila, tastet d’instruments, gegants i un circuit de bàsquet. També, s’hi celebrarà la cinquena Trobada de bèsties de foc, organitzada per les Llagostes de l’Avern.

De forma paral·lela, a partir de les 17.30 hores, tindran lloc diverses actuacions a l’escenari. Aspayfacos oferirà teatre de la diversitat; l’Asociación Rociera Andaluza, actuacions dels seus quadres de ball; la Llagosta Club de Ball, màsters class de salsa, bachata i txa txa txa; el Grup de Teatre TELL, teatre infantil; l’Agrupación Cultural Galega Alborada, una actuació del seu grup de cant; el Fórum de Debate Llagostense, l’actuació de María Salas; i el Grup de Ball de Gitanes, una mostra de ball de gitanes.

Entre les 19 i les 22 hores, hi haurà animació itinerant. Els més petits podran gaudir també d’un inflable entre les 18 i les 21 hores. Els Saltats muntaran un servei de bar entre les 17 i les 24 hores. La quarta edició de la Mostra d’Entitats acabarà amb el concert que oferirà entre les 22.30 i les 23.30 hores el grup de rumba Alma de Boquerón, format al barri de Gràcia de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies