Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

La Llagosta serà l’escenari demà de la representació de l’obra No es país para negras

El Centre Cultural de la Llagosta acollirà demà l’obra No es país para negras, una reflexió sobre com la societat veu, o deixa de veure, a les persones afrodescendents i com això va construint la seva identitat. La representació tindrà lloc a partir de les 17 h.

Els assajos de No es país para negras es van iniciar al setembre de l’any 2014. Només començar, va arribar la notícia de la mort d’una poeta afroperuana, María Eugenia Santa Cruz, que va fer reconvertir el plantejament inicial d’aquesta creació artística. L’obra vol mostrar el racisme invisible que existeix a la nostra societat i l’empoderament.

En finalitzar la representació, es convida al públic a participar a un col·loqui en el qual es resolen curiositats sobre el muntatge i es parla sobre els temes que s’han tractat a l’escenari. L’actriu d’aquesta proposta és Silvia Albert Sole, la direcció és de Carolina Torres Topaga, la dramatúrgia ha anat a càrrec de Laura Freijo Justo i el moviment ha estat creat per Chechu García.

L’acte està organitzat per l’Ajuntament de la Llagosta i la Diputació de Barcelona.

Publicitat

Publicitat

Més notícies