Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

La ponència del Mercat d’Idees, amb Oriol Cendra, obre demà dissabte la Mostra d’Entitats

La sala de plens de l’Ajuntament de la Llagosta acollirà demà el Mercat d’Idees, que forma part de la Mostra d’Entitats. L’acte començarà a les 12 h i consistirà en una ponència, i posterior col·loqui, a l’entorn del teixit associatiu.

La xerrada anirà a càrrec d’Oriol Cendra. Cendra és tècnic de cultura i està vinculat amb projectes de l’àmbit de la cultura popular i la gestió associa­tiva. El ponent forma part del consell editoria­l de la revista Tornaveu. Associacionisme i Cultura i de la Comissió de Seguiment del Protocol del Seguici Popular de Barcelona.

El Mercat d’Idees està adreçat bàsicament a associacions i entitats de la nostra localitat, però està obert a tota la ciutadania. Habitualment, aquesta proposta es desenvolupava el mateix dia que la fira d’entitats, que enguany es farà el 2 de juny, però aquest any s’ha decidit avançar-ho una setmana per facilitar la participació als dos esdeveniments de la Mostra d’Entitats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies