Diumenge, 21 abril 2024
14.2 C
La Llagosta

El Pícaro Teatro representarà el cap de setmana la seva nova obra, Éste Oeste

El grup llagostenc El Pícaro Teatro estrenarà el proper cap de setmana la seva nova obra, Éste Oeste. Es tracta d’una comèdia que paròdia les pel·lícules de l’oest americà. El llibret ha estat elaborat pels mateixos components de la companyia i està dirigit per Carlos Lupe.

Éste Oeste es representarà dissabte i diumenge al Centre Cultural. Dissabte, hi haurà dues sessions, a les 18 i a les 20 h, i diumenge una, a les 19 h. Les invitacions per assistir-hi es poden recollir a La Carpa Espai Cultural, al carrer de les Escoles. També es poden aconseguir al web culturacotidiana.com. Les representacions d’Éste Oeste funcionaran amb el sistema de taquilla inversa, és a dir, el públic fa una aportació econòmica voluntària en sortir de la sala.

L’any passat, El Pícaro Teatro va adaptar l’obra 39 escalones com a paròdia del cinema negre amb una notable assistència de públic. Enguany, també ha preparat una paròdia cinematogràfica, dedicada a les pel·lícules de l’oest, on fins i tot hi ha tocs de comèdia absurda.

Publicitat

Publicitat

Més notícies