Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Els estudiants de quart de Primària de l’Escola Joan Maragall han visitat avui l’Ajuntament

L’alumnat de quart curs de Primària de l’Escola Joan Maragall ha participat avui en l’activitat consistent en la visita a diverses dependències de l’Ajuntament de la Llagosta. Els joves estudiants, acompanyats d’algunes de les seves professores, han rebut explicacions de tècnics municpals a l’Arxiu i a l’àrea de Serveis Tècnics. A més, han estat atesos per l’alcalde, Óscar Sierra i el regidor de Via Pública i Serveis Municipals, entre d’altres, Jordi Jiménez. La visita ha finalitzat al Saló de plens de l’Ajuntament, on els estudiants han pogut fer preguntes a l’alcalde. Aquesta ha estat la darrera visita del curs d’alumnat de quart de Primària a l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies