Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

El termini de preinscripció de l’Escola Bressol Municipal Cucutras s’obre dilluns

Dilluns, 7 de maig, s’obre el període de preinscripció de l’Escola Bressol Municipal Cucutras per al curs 2018-2019. Aquest tràmit es podrà realitzar fins al 18 de maig al mateix centre.

L’horari d’atenció de la guarderia és de dimarts a divendres al matí, de 9 a 10.30 h, i dilluns a la tarda, de 16 a 17 h. Per al proper curs, el centre té pràcticament les mateixes vacants que en cursos anteriors, set places de 0 a 1 any, 28 places d’1 a 2 i 13 places de 2 a 3. Al primer grup d’edat, hi ha reservada una plaça addicional per a infants amb necessitats educatives especials i als altres dos grups, tres places a cadascun.

La publicació de les llistes provisionals amb el barem es farà el 21 de maig i els dies 22 i 23 es podran presentar reclamacions. El dia 24, es publicaran les llistes baremades de l’alumnat admès i, en cas necessari, de les sol·licituds que van al sorteig. Les reclamacions a aquestes llistes es poden presentar el 25 i el 28 de maig. La llista baremada definitiva es publicarà el dia 29. El sorteig públic de places per a sol·licituds amb la mateixa puntuació es farà el 31 de maig. La relació definitiva d’alumnat admès es publicarà l’1 de juny i la matriculació es podrà fer del 4 al 15 de juny.

Les tarifes de preus es mantindran congelades. Tota la informació, tant del període de preinscripció com dels barems de puntuació o de la documentació que cal aportar, es pot consultar al web municipal www.llagosta.cat.

Publicitat

Publicitat

Més notícies