Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

El Grup de Ball de Gitanes va celebrar ahir la 42a Ballada de la Llagosta

El passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre va acollir ahir la celebració de la 42a Ballada de Gitanes de la Llagosta. L’activitat va ser organitzada pel grup de Ball de Gitanes de la nostra localitat. Un centenar de persones van veure ballar les colles de Santa Eulàlia de Ronçana, Castellar del Vallès, Lliçà d’Amunt, Polinyà i la Llagosta. La colla de la nostra població està formada per vuit persones adultes.

Després d’aquesta ballada, el Grup de Ball de Gitanes de la Llagosta participarà a la Ballada de Gualba, el diumenge 6 de maig, i a la tradicional trobada que fan totes les colles de gitanes vallesanes a Montserrat, que es farà el diumenge 27 de maig.

Publicitat

Publicitat

Més notícies