Dissabte, 04 febrer 2023
13.7 C
La Llagosta

A partir de dilluns es talaran nou pollancres del carrer de l’Estació en mal estat

L’Ajuntament de la Llagosta procedirà la setmana que ve a la tala de nou pollancres al carrer de l’Estació. Segons un informe tècnic encarregat per l’Ajuntament, els arbres presenten deficiències que poden ocasionar la seva caiguda. L’empresa que farà aquests treballs, per un import de 3.420 euros, serà Parcs i Jardins de Catalunya SL.

Els treballs començaran dilluns, 16 d’abril, i està previst que durin uns tres dies. Durant aquest temps, estarà prohibit estacionar al carrer de l’Estació entre l’avinguda del Primer de Maig i el passeig del Pintor Sert.

Al novembre passat, l’Ajuntament va encarregar un estudi per conèixer l’estat dels 33 exemplars de pollancres situats al carrer de l’Estació, al costat del Parc Popular. L’empresa Árbol, Investigación y Gestión SL va fer la inspecció de l’arbrat i va determinar que nou pollancres presentaven un estat deficient amb perill de fractura. Per aquest motiu, l’Ajuntament ha decidit la seva tala.

En una primera fase, es deixarà la base de l’arbre, que d’aquí a uns mesos es treurà. Està previst substituir aquests nou pollancres per un altre tipus d’arbre que s’adapti més al medi urbà.

Publicitat

Publicitat

Més notícies