Convocat el Concurs de cartells de la Festa Major de 2018

0
49

L’Ajuntament convoca el Concurs de cartells de la Festa Major 2018. Les persones interessades podran presentar les seves obres entre el 16 d’abril i el 17 de maig a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania. El format del cartell ha de ser DIN A3 en orientació vertical i haurà d’incloure les frases Festa Major de la Llagosta 2018 i del 8 a l’11 de setembre. A més, cal reservar un espai per a l’escut de l’Ajuntament.

El jurat, format per professio­nals del disseny gràfic, representants dels mitjans de comunicació i membres de l’organització, seleccionarà les tres obres finalistes el dia 25 de maig a les 11 hores a la Sala de plens de l’Ajuntament. La reunió estarà oberta al públic.

Les tres obres finalistes seran sotmeses a votació popular en un procés participatiu, que se celebrarà del 8 al 22 de juny. La ciutadania podrà votar al web del 08centvint o, presencialment, a l’OAC. La comunicació del resultat final i el lliurament de premis es realitzarà el 26 de juny a les 19 hores a la Sala de plens de l’Ajuntament. S’estableix un primer premi de 500 euros per al cartell guanyador; un segon de 200 i un tercer de 100.

Publicitat