Dilluns, 27 març 2023
17.5 C
La Llagosta

Les activitats infantils van posar el punt final a la programació de Sant Josep

Ahir van finalitzar les activitats de la programació de Sant Josep, patró de la Llagosta. Les diferents propostes infantils van protagonitzar la jornada festiva a la nostra localitat.

Al llarg de tot el dia, els infants de la Llagosta van poder gaudir del taller de circ que es va instal·lar al passeig de l’avinguda de l’Onze de Setembre, de les atraccions infantils i dels inflables del solar del costat de l’església i del circuit de karts de la plaça d’Antoni Baqué. Les activitats van estar funcionant fins que la pluja va fer acte de presència a la Llagosta, al voltant de les 18 h.

Ahir a la tarda, també va tenir lloc la Jornada d’atletisme escolar organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta amb la col·laboració del Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure i el Club Esportiu Fondistes de la Llagosta. Uns 160 infants de Primària van participar a les curses de fons i de velocitat que es van fer al Parc Popular.

Al matí, es va desenvolupar una nova sortida del cicle Un tomb per la història de la Llagosta. Passejades Mateu Bartalot. En aquesta ocasió es van visitar els recursos fluvials del nostre entorn, com ara la riera Seca, el riu Besòs i la riera de Caldes. Unes 70 persones van fer aquesta passejada, que va estar dinamitzada per José Luis Mediavilla, Horacio Matas i Joan Bartalot, que es van encarregar d’explicar la relació de la Llagosta amb els seus rius i rieres. Els assistents van poder gaudir d’un petit piscolabis durant el recorregut.

La programació de Sant Josep del cap de setmana va incloure la revetlla popular que va organitzar dissabte a la nit la Parròquia de Sant Josep a la plaça d’Antoni Baqué. Les Llagostes de l’Avern van haver de suspendre la demostració de foc, ja que el terra estava mullat a causa de la pluja i impossibilitava fer l’activitat.

Diumenge, l’AMPA de l’Escola les Planes va organitzar el 9è Torneig de futbol sala de Sant Josep i la 2a Trobada de les Planes en família. La jornada es va desenvolupar durant tot el dia al pati de l’Escola les Planes. Els organitzadors van aprofitar l’esdeveniment per recollir diners per a una ONG.

Fira d’adopcions
D’altra banda, diumenge va tenir lloc al Parc Popular la Fira d’adopcions de gossos. Els visitants van poder conèixer els animals que l’Ajuntament de la Llagosta té en custòdia a Help Guau. La intenció d’aquesta activitat era facilitar l’adopció d’aquests gossos. Al llarg del matí, es van fer una desfilada canina, un taller de jocs d’estimulació mental per a gossos, un mini agility i un concurs d’habilitats canines. La Fira va aplegar menys gent que en anys anteriors. Tot i això, hi va haver un bon nombre de persones que es van interessar pels animals en adopció.

Publicitat

Publicitat

Més notícies