Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

Llarg cap de setmana ple d’activitats per celebrar Sant Josep

Aquest llarg cap de setmana se celebraran tot un seguit d’activitats per celebrar Sant Josep, patró de la nostra localitat. Fins dilluns, festa local a la Llagosta, s’organitzen tot un seguit de propostes culturals, festives, esportives i infantils.

Demà dissabte, la Parròquia de Sant Josep muntarà una revetlla popular a la plaça d’Antoni Baqué de les 19.30 h fins passada la mitjanit. La colla de diables Les Llagostes de l’Avern ha preparat una nova demostració de foc, que es farà demà a les 20 h a la plaça d’Antoni Baqué.

Fira d’adopcions
Diumenge, l’Ajuntament de la Llagosta i Help Guau han preparat una nova Fira d’adopcions de gossos. La intenció d’aquesta proposta és donar a conèixer els gossos que hi ha en custòdia a les instal·lacions de l’entitat animalista i facilitar la seva adopció. Els animals adoptats durant aquest dia es lliuraran vacunats, desparasitats, esterilitzats i amb microxip, segons la normativa vigent.

La Fira d’adopcions se celebrarà a partir de les 10 h al Parc Popular, on es faran una desfilada canina, un taller de jocs d’estimulació mental per a gossos, un mini agility i un concurs d’habilitats canines amb paneres per al guanyador.

El mateix diumenge, l’AMPA de l’Escola les Planes organitzarà el 9è Torneig de futbol sala de Sant Josep i la 2a Trobada de les Planes en família. La jornada començarà a les 9 h al pati de l’Escola les Planes i es desenvoluparà fins a les 18 h. Durant tot el dia, es recolliran diners per a una ONG.

Sant Josep festiu
El dia de Sant Josep, el dilluns 19 de març, festiu a la Llagosta, començarà amb la passejada per redescobrir els racons i les anècdotes del nostre municipi Un tomb per la història de la Llagosta. Passejades Mateu Bartalot. La sortida tindrà lloc a les 10 h al costat de l’ambulatori, al carrer de Vic.

Els infants podran gaudir aquest dia d’un circuit de karts i tallers lúdics que s’instal·laran de les 11.30 a les 14 h i de les 16.30 a les 19.30 h a la plaça d’Antoni Baqué i a l’avinguda de l’Onze de Setembre. A més, les atraccions infantils del solar de l’Església seran gratuïtes. Durant tot el dia, d’11.30 a 18.30 h, se celebrarà un taller de circ a l’avinguda de l’Onze de Setembre.

A la tarda, a partir de les 16 h, hi haurà la Jornada d’Atletisme Escolar al Parc Popular per a infants de la nostra localitat. L’activitat està organitzada per l’Ajuntament de la Llagosta, amb la col·laboració del Consell Municipal de l’Esport Escolar i el Lleure i el Club Esportiu Fondistes de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies