Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

La youtuber Patrícia Castro va criticar ahir els mitjans de comunicació per fomentar el masclisme

La sala polivalent del Centre Cultural va acollir ahir una xerrada de la militant feminista i youtuber Patrícia Castro sobre el paper dels mitjans de comunicació en la lluita feminista. L’acte va ser organitzat conjuntament per Esquerra Unida i Alternativa, Iniciativa per Catalunya Verds i Podemos de la Llagosta i s’emmarcava en la celebració del Dia Internacional de les Dones.

Patrícia Castro va criticar els mitjans de comunicació perquè fomenten que hi hagi masclisme en la societat. També va posar com a exemple sèries de televisió, com Cuéntame i Los Simpsons, que tenen una estructura familiar tradicional, que fomenta la societat masclista. També va criticar que hi hagi canals propis anomenats per a dones. També va dir que el paper dels mitjans de comunicació no ajuda a millorar la situació amb tertulians masclistes o a l’hora de fer una notícia dir una dona morta, en comptes d’assassinada.

Publicitat

Publicitat

Més notícies