Divendres, 27 gener 2023
4.8 C
La Llagosta

L’Escola de Música ofereix avui un concert en el marc de les Festes de Sant Josep

El Centre Cultural acollirà aquesta tarda, a partir de les 18 hores, un concert de l’Escola Municipal de Música de la Llagosta que porta per títol Les notes saltarines. L’alumnat de llenguatge i d’iniciació de l’escola ha preparat un espectacle multidisciplinari a partir d’una història construïda per la professora Ruth García.

Els mateixos infants han composat les cançons i les han arranjat per interpretar-les amb diferents instruments. També han confeccionat el vestuari i, fins i tot, incorporaran elements escenogràfics.

La trama de la història fa un repàs dels conceptes teòrics de la música representats per personatges màgics en el regne de Les notes saltarines. Els protagonistes d’aquesta història seran els mateixos músics, que tocaran a dalt de l’escenari conjuntament amb els alumnes d’iniciació, que seran els cantants. El concert s’emmarca dins del programa d’activitats de les Festes de Sant Josep de la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies