Dimecres, 21 febrer 2024
12.5 C
La Llagosta

Avui es constitueix la Comissió de la Festa Major 2018

Can Pelegrí acull aquesta tarda la constitució de la Comissió de la Festa Major 2018 de la Llagosta. La reunió està oberta a tota la ciutadania i a les entitats que vulguin formar part de la comissió, que organitzarà la programació de la Festa Gran de la nostra localitat. La trobada tindrà lloc a les 19 h.

Aquesta reunió arriba després de la trobada que va tenir lloc al febrer i que va comptar amb la participació d’una desena de persones, algunes d’elles a títol individual i d’altres com a representants d’entitats locals. Durant aquella reunió, es va confirmar que, a l’igual que l’any passat, hi haurà una única comissió, amb dues subcomissions, una de Cultura i una altra de Joventut.

Publicitat

Publicitat

Més notícies