Dissabte, 15 juny 2024
19 C
La Llagosta

La Mostra d’Entitats i el Mercat d’Idees se celebraran en dies diferents

El Mercat d’Idees, vinculat a la Mostra d’Entitats del pròxim 2 de juny, se celebrarà el cap de setmana abans, concretament el dissabte 26 de maig. Així ho van decidir ahir les associacions que van assistir a la reunió convocada per l’Ajuntament per preparar aquest esdeveniment.

Una altra novetat d’aquest any és la creació d’una comissió organitzadora, que s’encarregarà de decidir com serà la Mostra d’Entitats i els temes que es tractaran al Mercat d’Idees. La comissió ja es va configurar ahir mateix i mantindrà dues o tres reunions amb els tècnics municipals per treballar en la seva organització.

La primera reunió per preparar la 4a Mostra d’Entitats es va celebrar ahir a la tarda al Centre Cultural. Una quarantena de persones, representant a 23 entitats, van assistir a la convocatòria. Les associacions van plantejar la necessitat de no fer coincidir en el mateix dia el Mercat d’Idees amb la Mostra d’Entitats, ja que el muntatge de la fira requereix molt de temps. Així, es va decidir que el Mercat d’Idees s’avançarà al 26 de maig.

Paral·lelament, el regidor de Participació Ciutadana, Jaume Bonallach, va plantejar la possibilitat que “el Mercat d’Idees se celebri cada any, sempre i que les entitats estiguin disposades”. Bonallach va considerar que “el contacte, com a mínim una vegada l’any, entre les associacions fa que aportin més sinergies i tinguin més relacions entre elles”.

Publicitat

Publicitat

Més notícies