Dilluns, 02 octubre 2023
20.1 C
La Llagosta

Les associacions de la Llagosta, convocades per preparar la 4a Mostra d’Entitats

La 4a Mostra d’Entitats de la Llagosta se celebrarà el dissabte 2 de juny. Aquest esdeveniment, de caràcter biennal, es desenvoluparà novament a l’avinguda de l’Onze de Setembre i a la plaça d’Antoni Baqué. Les associacions de la nostra localitat estan convocades aquesta tarda a una primera reunió per preparar la Mostra d’Entitats d’aquest any. La trobada tindrà lloc al Centre Cultural a partir de les 19 h.

La intenció del Consistori és comptar novament amb els responsables del teixit associatiu de la Llagosta per dissenyar com serà la nova Mostra d’Entitats, comptant amb les millores plantejades després de la 3a edició, celebrada l’any 2016.

Publicitat

Publicitat

Més notícies