Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

La Comissió de Festa Major tornarà a tenir dues subcomissions, la de Cultura i la de Joventut

Can Pelegrí va acollir ahir la reunió prèvia a la constitució de la Comissió de la Festa Major de 2018. La trobada va servir per explicar el funcionament de la Comissió i els terminis per tenir preparada la programació de la Festa gran de la Llagosta. A l’igual que l’any passat, enguany hi haurà una única comissió, amb dues subcomissions, la de Cultura i la de Joventut.

A la reunió d’ahir van assistir una desena de persones, algunes d’elles a títol individual i altres com a representants d’entitats locals. Les associacions que van prendre part a la trobada van ser la Murga, la Llagosta Club de Ball, VIPS i la Llagosta Brava. A més, van excusar la seva presència l’Esplai Dijoc, els Volats, els Sangrinaris, el Grup Pessebre Vivent i un nou col·lectiu de joves.

La propera reunió de la Comissió de la Festa Major de 2018, que servirà per constituir-la oficialment, tindrà lloc el 7 de març a les 19 h a Can Pelegrí. Qualsevol persona pot assistir-hi.

Publicitat

Publicitat

Més notícies