Diumenge, 21 juliol 2024
25.5 C
La Llagosta

El Síndic de Greuges va iniciar 18 actuacions l’any passat a la Llagosta

El Síndic de Greuges de Catalunya va iniciar l’any passat 18 actuacions a la Llagosta. Nou eren queixes i les altres nou, consultes.

Al Vallès Oriental, el Síndic va atendre en total 748 queixes i 456 consultes. La majoria de queixes de la nostra comarca (314) estaven relacionades amb el consum, seguides de les de polítiques socials (145), de les de polítiques territorials (111), de les vinculades amb l’Administració pública i tributs (92) i de les de seguretat ciutadana i justícia (84). En quant a consultes, la majoria van estar relacionades amb les polítiques socials (124). L’any passat, l’Oficina del Síndic de Greuges no es va desplaçar a la Llagosta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies