Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

L’Ajuntament contracta vuit persones en plans d’ocupació

L’Ajuntament de la Llagosta ha contractat temporalment vuit persones gràcies a dos plans d’ocupació subvencionats per la Generalitat en el marc del Programa Treball i Formació 2017 línia PANP i DONA. Un dels plans ha permès fer tres contractacions per a la Brigada Municipal d’Obres, una per al servei de jardineria, una per a la neteja i una altra com a auxiliar administrativa. A més, mitjançant el Consell Comarcal del Vallès Oriental, han entrat a treballar a l’Ajuntament dues persones més, una per a la Brigada d’Obres i una altra com a jardiner.

Uns contractes tenen una durada de sis mesos i uns altres, d’un any. Totes les persones que van optar a aquestes places van ser derivades a l’Ajuntament per l’Oficina de Treball de la Generalitat. L’objectiu d’aquests dos nous plans d’ocupació és oferir feina i formació a persones en situació d’atur no perceptores de prestacions o subsidi per desocupació i preferentment més grans de 45 anys.

Publicitat

Publicitat

Més notícies