Dimarts, 27 febrer 2024
14.3 C
La Llagosta

Les entitats ja poden demanar les subvencions de 2018 a l’Ajuntament

L’Ajuntament de la Llagosta ha obert avui el termini per tal que les entitats locals puguin demanar les subvencions de 2018. Les associacion­s han de presentar la sol·licitud corresponent fins al 2 de març a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament. En concret, s’ha d’accedir a l’apartat de tràmits d’entitats i associacions, on hi ha la informació sobre la documentació que s’ha d’ajuntar a la instància.

La nova Llei imposa la tramitació electrònica a totes les persones jurídiques i properament també serà obligatòria la identificació digital per poder realitzar tràmits en línia. En aquesta convocatòria encara no serà necessari el certificat digital, però es recomana a les entitats que el demanin ja a l’Ajuntament.

Per poder accedir a les subvencions de 2018, és obligatori haver presentat la justificació dels ajuts rebuts l’any 2017 sense incidències. Si alguna associació encara no ho ha fet, té de termini fins al 30 de març per realitzar-lo. Davant de qualsevol dubte sobre el tràmit, els responsables de les associacions s’han de posar en contacte amb el seu tècnic municipal de referència.

Publicitat

Publicitat

Més notícies