Dimecres, 29 març 2023
12.6 C
La Llagosta

Demà dimarts, s’obre el període d’inscripcions al Concurs de disfresses de Carnestoltes

Carnestoltes ja es posa en marxa a la nostra localitat. A partir de demà i fins al 6 de febrer es poden fer les inscripcions al Concurs de disfresses de Carnaval, organitzat per l’Ajuntament de la Llagosta. Les persones i comparses interessats a participar-hi podran passar per l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania dimarts i dijous de les 16 a les 20 h.

La Festa de Carnestoltes se celebrarà el dissabte 10 de febrer i inclourà la tradicional rua, el Concurs de disfresses i el ball al Complex Esportiu Municipal El Turó.

Com en anys anteriors, hi haurà tres categories, una individual, formada per una o dues persones; una de comparses petites, de 3 a 15 integrants; i una de comparses grans, a partir de 16 membres. Pel que fa als premis, s’han establert deu per a la categoria individual; en la de comparses petites, n’hi haurà cinc, i cinc més per a comparses grans

Tallers
Per preparar la disfressa, a la nostra localitat es faran diversos tallers. Dimecres, el Servei d’Informació Juvenil oferirà un taller sobre disseny i elaboració de complements i, el dia 31, hi haurà un sobre maquillatge. Els dos tallers es faran de les 17 a les 19 h a la planta baixa de Can Pelegrí. Per participar-hi, cal inscripció prèvia.

Per la seva part, la Biblioteca de la Llagosta ha preparat un taller per a infants i les seves famílies que es farà el dissabte 3 de febrer a les 12 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies