Dijous, 25 abril 2024
12.3 C
La Llagosta

Gairebé 800 persones s’inscriuen per participar al Concurs de disfresses

Un any més, la ciutadania de la Llagosta podrà gaudir aquest cap de setmana del Carnaval amb la programació prevista per l’Ajuntament. Aquesta tarda, se celebrarà el Carnaval Infantil amb una rua i una gran festa al CEM El Turó. Demà, tindrà lloc una cercavila pels carrers de la nostra localitat i una festa també al CEM El Turó. Un total de 764 persones s’han inscrit per participar al Concurs de disfresses. Hi haurà 14 disfresses individuals, 21 comparses petites i 11 grans.

Els participants al Concurs de disfresses s’hauran de concentrar demà a les 17 hores a la plaça d’Antoni Baqué. Poc després, començarà la rua de Carnestoltes en la qual es podran integrar totes les persones que ho desitgin. El ball començarà a les 19 hores al Complex Esportiu Municipal El Turó. Aproximadament a les 20 hores, es farà el lliurament de premis del Concurs de disfresses.

En comparses grans, hi haurà cinc premis, d’entre 450 i 60 euros. El guanyador rebrà 450 euros i 150 euros en vals de compra del Mercat Municipal. En comparses petites, també hi haurà cinc premis d’entre 300 i 50 euros. En individuals, es donaran deu premis d’entre 150 i 20 euros. Els premis són aportats per l’Ajuntament i per comerços i empreses de la Llagosta.

Aquesta tarda, se celebrarà el Carnaval Infantil. Tots els participants es concentraran a la plaça d’Antoni Baqué a les 17 hores, d’on sortirà la rua, que passarà per diversos carrers a partir de les 17.20 hores. La festa del Carnaval Infantil tindrà lloc al Complex Esportiu Municipal El Turó entre les 18 i les 20 hores. Els infants hauran d’anar acompanyats d’un adult.

En cas de pluja, no hi haurà rua i la festa es farà directament al CEM El Turó a partir de les 17.30 hores.

Publicitat

Publicitat

Més notícies