Diumenge, 05 febrer 2023
8.4 C
La Llagosta

Ja es pot fer servir la nova pista multiesportiva del Parc Popular

La pista multiesportiva del Parc Popular ja està finalitzada. La nova instal·lació té una zona amb dues porteries i una altra amb dues cistelles de bàsquet. Aquesta és la segona àrea d’esports a l’aire lliure que s’ha construït a la nostra localitat. L’altra està situada al costat de la plaça d’Europa.

La pista té una superfície de 780 metres quadrats. El gruix de les feines es van realitzar durant el mes d’agost passat i, des d’aleshores, s’han efectuat diversos treballs, com ara la instal·lació de dues columnes d’il·luminació amb bombetes led, la comprovació del desguàs i, finalment, posar les porteries i les cistelles. El cost total d’aquesta obra municipal ha estat de gairebé 57.400 euros, que s’han finançat gràcies a una subvenció de la Diputació de Barcelona.

Pista de la plaça d’Europa

Les porteries de la plaça d’Europa, que es troben en mal estat, seran substituïdes per unes de noves. L’Ajuntament ja ha encarregat la seva construcció a un ferrer. El canvi es farà en dues fases. Properament s’instal·laran dues porteries i, més endavant, es canviaran les altres dues.

Publicitat

Publicitat

Més notícies