Divendres, 23 febrer 2024
13.9 C
La Llagosta

Els Reis Mags d’Orient recullen les cartes dels infants de la Llagosta

La Cavalcada dels Reis Mags d’Orient ha il·luminat aquesta tarda els carrers de la Llagosta i les cares dels nens i nenes, que s’han volgut apropar per veure Melcior, Gaspar i Baltasar. La comitiva de Ses Majestats ha recorregut els carrers de la nostra localitat, han recollit les cartes dels infants i, tot seguit, repartiran els regals entre els infants.

La Cavalcada Reial ha estat més de dues hores repartint caramels pels carrers del municipi, des del carrer de l’Estació fins arribar a la plaça d’Antoni Baqué. L’alcalde Óscar Sierra ha fet la salutació institucional a Melcior, Gaspar i Baltasar abans d’entrar a l’església de Sant Josep. Posteriorment, els Reis Mags d’Orient han fet l’ofrena d¡or, encens i mirra al nen Jesús. De seguida, s’han desplaçat fins als trons de l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué amb els seus patges i el Patge del Xumet.

L’alcalde Óscar Sierra ha lliurat les claus de la ciutat als Reis Mags d’Orient i els ha desitjat bona feina per la nit durant el repartiment de regals. Pel que a Ses Majestats, han remarcat el bon comportament en generals dels infants de la nostra localitat durant l’any i han demanat pau i amor per aquest 2018. Tot seguit, Melcior, Gaspar i Baltasar han recollit les cartes dels nens i nenes de la Llagosta que han volgut lliurar-la.

Durant la cavalcada el Patge Xumet, acompanyat de la Murga, ha recollit els xumets dels més petits. La Cavalcada Reial a la Llagosta, que estava amenitzada pel grup de percussió de la Llagosta Lotokotó, ha estat formada per les carrosses dels Reis Mags d’Orient, Saltats, Peña Madridista de la Llagosta, la Casa de Andalucía, les Llagostes de l’Avern, Aspayfacos, Asociación Rociera Andaluza de la Llagosta, el grup del Pessebre Vivent, el Club Bàsquet la Llagosta, l’AMPA de les escoles Les Planes i Joan Maragall, el Club Esportiu la Llagosta, la Murga i l’Esplai Dijoc.

Atraccions gratuïtes dissabte 

D’altra banda, demà dissabte, dia de Reis, l’Ajuntament de la Llagosta oferirà una jornada festiva a les atraccions infantils gratuïtes al solar del costat de l’església. Els nens i les nenes podran gaudir d’aquestes instal·lacions d’11 a 16 h.

Publicitat

Publicitat

Més notícies