Diumenge, 02 abril 2023
18.5 C
La Llagosta

Els Reis Mags d’Orient arriben avui a la Llagosta

Compte enrere per rebre els Reis Mags d’Orient a la Llagosta. Melcior, Gaspar i Baltasar arribaran avui divendres a la nostra localitat per fer la Cavalcada pels carrers del municipi i, tot seguit, repartiran els regals entre els infants. Abans, a les 19.30 h, Ses Majestats recolliran les cartes dels infants.

La Cavalcada de Ses Majestats per la Llagosta començarà a les 18 h al carrer de l’Estació amb el seguici habitual de diverses carrosses amb entitats de la nostra localitat, que repartiran caramels. La comitiva reial estarà acompanyada pel Patge Xumet, que recollirà els xumets dels infants que ho desitgin. El Patge Xumet estarà acompanyat pels membres de la Murga.

Després de la Cavalcada, Ses Majestats entraran a l’Església de Sant Josep per fer les ofrenes d’or, encens i mirra al nen Jesús. Tot seguit, tindrà lloc un dels moments més esperats, els Reis Mags d’Orient rebran les claus de la ciutat a l’escenari de la plaça d’Antoni Baqué i agafaran les cartes dels nens i nenes.

Publicitat

Publicitat

Més notícies