Dimecres, 21 febrer 2024
13.8 C
La Llagosta

La Unión Musical La Flamenca recapta prop de 10.200 euros solidaris amb la Zambomba

Fotografia: Paco Garfia.

La Unión Musical La Flamenca de la Llagosta i la Hermandad Nuestra Señora del Rocío Pastorcillo Divino de l’Hospitalet de Llobregat han recaptat prop de 10.200 euros durant la celebració de la quarta edició del festival Zambomba Flamenca. L’acte al Centre Cultural va tenir lloc el 9 de desembre i els diners recaptats són per l’Hospital Sant Joan de Déu, tot i que aquesta xifra encara es pot incrementar perquè l’entitat llagostenca segueix venen polseres Candela.

En aquesta ocasió, van participar més de 60 artistes, entre els quals hi havia Carlos de Pepa i Rafa Bueno, concursants del programa televisiu La Voz. El festival també es va fer a l’Hospitalet de Llobregat, el 10 de desembre, i a l’Auditori de Santa Coloma de Gramenet, el 16 de desembre.

L’objectiu dels organitzadors era recaptar més dels 8.000 euros de l’any passat, una fita que han superat amb la venda de les entrades, la fila zero dels concerts i les polseres Candela. Properament, la Unión Musical La Flamenca de la Llagosta concretarà una data amb l’Hospital Sant Joan de Déu per fer l’acte d’entrega dels diners recaptats.

Publicitat

Publicitat

Més notícies