Dijous, 25 abril 2024
11.9 C
La Llagosta

Demà, tindrà lloc la 17a Ràdio Marató Solidària

Demà divendres, se celebrarà la dissetena Ràdio Marató Solidària, organitzada per Ràdio la Llagosta amb la col·laboració de l’Associació de Voluntariat Rems. Com cada any, aquesta iniciativa vol recollir joguines per fer possible que els Reis Mags d’Orient arribin a tots els infants de la Llagosta. L’acte se celebrarà de les 10 a les 14 hores.

L’estand de la dissetena Ràdio Marató Solidària s’ubicarà a l’avinguda de l’Onze de Setembre, ja que la plaça d’Antoni Baqué està ocupada amb la pista de gel instal·lada per l’Associació de Comerciants.

L’objectiu de la marató radiofònica és que el dia de Reis cap infant de la Llagosta no es quedi sense joguines. Segons les dades dels Serveis Socials municipals, aquest any, 46 infants es beneficiaran d’aquesta campanya. Per aquest motiu, amb aquesta programació especial, Ràdio la Llagosta surt al carrer per animar a la ciutadania i a les entitats a fer donacions de joguines noves, no sexistes ni bèl·liques. Per aconseguir-ho, la Ràdio Marató comptarà també amb les persones voluntàries de Rems, que explicaran la tasca que duen a terme.

Les persones i entitats que vulguin prendre part en aquesta campanya solidària podran apropar-se demà divendres al llarg de tot el matí a l’avinguda de l’Onze de Setembre.

Publicitat

Publicitat

Més notícies