L’Ajuntament contractarà sis persones en un nou pla d’ocupació

0
68

L’Ajuntament de la Llagosta contractarà properament sis persones en un nou pla d’ocupació, finançat per la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa Treball i Formació 2017 línia PANP i DONA. L’objectiu és oferir feina i formació a persones en situació d’atur no perceptores de prestacions o subsidi per desocupació i preferentment més grans de 45 anys.

En concret, està previst contractar tres persones per a la Brigada Municipal d’Obres durant sis mesos; una com a auxiliar administrativa per a digitalització de documentació durant sis mesos; una per al servei de jardineria durant dotze mesos, i una altra per al servei de neteja durant dotze mesos. Aquesta darrera persona ha de ser contractada com a màxim el 29 de desembre, mentre que les altres ho seran com a màxim el 31 de gener de 2018.

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) farà la preselecció de candidats. Les persones interessades i que compleixin els requisits han d’anar a l’Oficina del SOC de Mollet del Vallès, situada a l’avinguda de Burgos número 51.

Publicitat