Divendres, 29 març 2024
17.2 C
La Llagosta

L’Ajuntament contractarà sis persones en un nou pla d’ocupació

L’Ajuntament de la Llagosta contractarà properament sis persones en un nou pla d’ocupació, finançat per la Generalitat de Catalunya en el marc del Programa Treball i Formació 2017 línia PANP i DONA. L’objectiu és oferir feina i formació a persones en situació d’atur no perceptores de prestacions o subsidi per desocupació i preferentment més grans de 45 anys.

En concret, està previst contractar tres persones per a la Brigada Municipal d’Obres durant sis mesos; una com a auxiliar administrativa per a digitalització de documentació durant sis mesos; una per al servei de jardineria durant dotze mesos, i una altra per al servei de neteja durant dotze mesos. Aquesta darrera persona ha de ser contractada com a màxim el 29 de desembre, mentre que les altres ho seran com a màxim el 31 de gener de 2018.

El Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) farà la preselecció de candidats. Les persones interessades i que compleixin els requisits han d’anar a l’Oficina del SOC de Mollet del Vallès, situada a l’avinguda de Burgos número 51.

Publicitat

Publicitat

Més notícies