Dilluns, 26 febrer 2024
13.7 C
La Llagosta

Oberta la inscripció per a una nova edició del Casal Multiesportiu de Nadal

El Consell Municipal de l’Esport Escolar i Lleure i l’Ajun­tament de la Llagosta organitzen una nova edició del Casal Multiesportiu de Nadal del 27 al 29 de desembre i del 2 al 4 de gener per a infants de 5 a 14 anys. L’horari serà de les 9 a les 13.30 hores. Hi haurà acollida matinal, de les 8 a les 9 hores, i de tarda, de les 13.30 a les 14.30 hores.

El preu per a l’alumnat de les Escoles d’Iniciació Esportiva és de 55 euros; amb una acolli­da, de 61 euros; i amb dues acollides, de 67. Per a la resta d’infants, el preu és de 60, 67 i 74 euros, respectivament. Les inscripcions es poden fer fins al 21 de desembre a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania o al web www.aitevo.com.

Durant el Casal, es desenvoluparan diverses activitats. A més, es farà una sortida al Parc Infantil de Granollers. Tots els participants rebran com a regal una samarreta.

Publicitat

Publicitat

Més notícies