Dilluns, 20 març 2023
17 C
La Llagosta

L’Ajuntament de la Llagosta convoca un nou concurs de pessebres

L’Ajuntament de la Llagosta ja ha obert el període d’inscripció per participar al Concurs de pessebres. Al certamen poden prendre part les entitats i comerços de la Llagosta que disposin de local o aparador visible al públic.

Les inscripcions es poden realitzar a l’Oficina d’Atenció a la Ciutadania fins al 12 de desembre, presencialment o trucant per telèfon al 93 560 39 11. L’horari de l’OAC és de dilluns a divendres, de 8.30 a 14 h, i dimarts i dijous, de 16 a 20 h.

Els premis es mantenen igual que en anys anteriors, 200, 120 i 80 euros per als tres primers classificats. El jurat qualificador dels pessebres visitarà tots els participants la tarda del 19 de desembre. La decisió es farà pública mitjançant Ràdio la Llagosta, al web de l’Ajuntament de la Llagosta i a les xarxes socials de l’Ajuntament.

Publicitat

Publicitat

Més notícies